از گذشته تا به امروز یکی از دغدغههای اصلی حفظ امنیت و بقای دولت ها و ملت ها، سعی در ارتقای سطح توانایی برای کنترل، پیشگیری و مبارزه با پدیده های ضد امنیتی خصوصأ جاسوسی بوده است. جاسوسی رایانه ای که خود چهره جدید و وسیعی از جاسوسی بشمار می رود - با توجه به وضعیت رایانه ای بودن اکثریت منابع اصلی اطلاعات و زیرساخت های حیاتی کشورها- یکی از مهمترین دغدغه های کشورها در این برهه از زمان می باشد که باید هر روز بیش از دیروز مدنظر و مورد توجه قرار گیرد. گرچه در راستای مقابله با این نوع جرائم قانونگذار در مراحل مختلف عکسالعمل نشان داده و نسبت به مصادیق پدیدههای مجرمانه سایبر جرمانگاری کرده، اما همچنان با روند فزاینده ظهور، گسترش و دسترسی ارزان به فناوریهای اطلاعاتی، شاهد رشد آمار جرائم رایانهای و پیچیدهتر شدن روشهای ارتکاب جرم خواهیم بود. بی توجهی به این مهم در آیندهای نزدیک، فعالیتهای جامعه را دچار صدمات جبرانناپذیر نموده و امنیت اجتماعی کشور را دستخوش تهدید جدی خواهدکرد. از آنجا که پلیس به عنوان ضابط دادگستری وظیفه کشف جرائم را برعهده دارد، در کنار آموزش قضات و سایر مقدمات قضایی، آموزش پلیس نیز باید در سر فصل برنامهریزیها قرار گیرد. با توجه به اهمیت این موضوع، در این راستا پژوهش حاضر به بررسی پدیده جاسوسی رایانهای و راهکارهای پیشگیری از آن با روش توصیفی – تحلیلی پرداختهاست.
پورابراهیم, احمد . (1402). سازو کارهای پیشگیرانه در مواجهه با بزه جاسوسی رایانهای؛ راهکارها و پیشنهادها. فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1(1), 138-158.
MLA
پورابراهیم, احمد . "سازو کارهای پیشگیرانه در مواجهه با بزه جاسوسی رایانهای؛ راهکارها و پیشنهادها", فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1, 1, 1402, 138-158.
HARVARD
پورابراهیم, احمد. (1402). 'سازو کارهای پیشگیرانه در مواجهه با بزه جاسوسی رایانهای؛ راهکارها و پیشنهادها', فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1(1), pp. 138-158.
CHICAGO
احمد پورابراهیم, "سازو کارهای پیشگیرانه در مواجهه با بزه جاسوسی رایانهای؛ راهکارها و پیشنهادها," فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1 1 (1402): 138-158,
VANCOUVER
پورابراهیم, احمد. سازو کارهای پیشگیرانه در مواجهه با بزه جاسوسی رایانهای؛ راهکارها و پیشنهادها. فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1402; 1(1): 138-158.