مسئله پژوهش حاضر در خصوص شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از گونه های رسانه های اجتماعی می باشد که امکانات تعاملی قابل توجهی برای کاربران اینترنتی دارد و در برخی فرایندها برای مخاطبان خود مفید و از سوی دیگر، برای جامعه دارای آسیب های گسترده می باشد؛ هدف این تحقیق مطالعه نقش شبکه های اجتماعی در افزایش یا کاهش بزهکاری جهت پیشگیری و نقش آموزش سواد رسانه ای در جهت کاهش آسیب های شبکه های اجتماعی بر کاربران است. تحقیق حاضر از نظر هدف، یک پژوهش کیفی به شکل مصاحبه عمیق ساختار یافته است و با توجه به موضوع، این پژوهش دارای دو جامعه آماری متفاوت می باشد؛ بخش اول، کارشناسان خبره در امور رسانه و ارتباطات اجتماعی و بخش دوم، افراد صاحبنظر در رشته ی حقوق و جرم شناسی بودند که تا رسیدن به اشباع نظری با 22 نفر از آنها مصاحبه و به وسیله نرم افزار مکس کیودا نتایج جمع آوری گردید. نتایج نشان می دهد که شبکه های اجتماعی از یک طرف (بسته به نحوه انعکاس حوادث و اخبار) توانایی تشدید احساس ناامنی, ترویج بزهکاری و تشویق افراد مستعد به ارتکاب جرم را دارند و از سوی دیگر با ایفای نقش اطلاع رسانی و ترویج الگوهای زندگی سالم می توانند در کاهش وقوع جرم وافزایش احساس امنیت موثر باشند.
فرامرزیانی, سعید . (1403). مطالعه نقش دوگانه شبکه های اجتماعی در بزهکاری (مطالعه موردی شهر ارومیه). فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 2(3), 109-131.
MLA
فرامرزیانی, سعید . "مطالعه نقش دوگانه شبکه های اجتماعی در بزهکاری (مطالعه موردی شهر ارومیه)", فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 2, 3, 1403, 109-131.
HARVARD
فرامرزیانی, سعید. (1403). 'مطالعه نقش دوگانه شبکه های اجتماعی در بزهکاری (مطالعه موردی شهر ارومیه)', فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 2(3), pp. 109-131.
CHICAGO
سعید فرامرزیانی, "مطالعه نقش دوگانه شبکه های اجتماعی در بزهکاری (مطالعه موردی شهر ارومیه)," فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 2 3 (1403): 109-131,
VANCOUVER
فرامرزیانی, سعید. مطالعه نقش دوگانه شبکه های اجتماعی در بزهکاری (مطالعه موردی شهر ارومیه). فصلنامه مطالعات و پژوهش های امنیت داخلی, 1403; 2(3): 109-131.